Candy Crush Saga Cheats: 5 Cheats om levels te halen!

Wilt u Candy Crush Saga Cheats gebruiken om je levels te halen?  Dit artikel bespreekt er vijf.   Vijf krachtige Candy Crush Cheats,

Helemaal alleen voor jou.   Omdat jij het bent.   We gaan ze zo met je delen.  Vooraf wil ik nog wel even meedelen dat dit onze nieuwe website is,  Fotografenavond.nl

Wat zijn deze 5 tips die we dan voor je hebben om Candy Crush helemaal van top tot teen te domineren? Dat wil je wel weten,  toch?  Helaas zijn we een beetje in de mysterieuze “mood”  vandaag?

En daarom laat ik je even lekker wachten.  Climax opbouwen, zoals dat heet.   Je moet niet direct met de deur in huis vallen, maar bouw de climax langzaamaan voort.  En val daarna met de deur in huis.  Dat is een beetje de aanpak en insteek vandaag!

Ach ja,   wat kan het me schelen?  Hier zijn de eerste tips voor vandaag!

Tip #1:   Onbeperkt Levens?  Dit is de manier!

Jij wilt onbeperkte levens?  Dat is mogelijk en dit is dan ook de enige, enkele manier die er bestaat om gratis en onbeperkt levens te krijgen in Candy Crush.  Geloof me,  er is geen andere methode.  Dat is gewoon ronduit bullshit.  Echt waar!

Je kunt onbeperkt levens krijgen door gewoon van apparaat te verwisselen zeggen ze.  Dus dat je in plaats van  op je iPhone,  Candy Crush op je iPad gaat spelen. Ja,  dat is inderdaad mogelijk. Maar dan begin je gewoon overnieuw hoor,   Candy Crush is niet zo lief dat ‘t opslaat waar jij gebleven bent.  Ander apparaat,  nieuwe kansen.  Zo werkt het!

Wat is dan wel de manier om onbeperkt levens te krijgen?  Nou,  dat kan gewoon door je tijd op je telefoon in te stellen op een paar uur verder.  Dan denkt Candy Crush dat de  door haar gestelde blokkade van, laten we zeggen,  20 minuten inmiddels voorbij is en beloont je daarvoor met lekkere, overheerlijke levens. Gratis.  Ik heb je een paar 0.89 centen bespaard.  Dus wees je grote heer dankbaar!

Let er wel op dat als je dit doet je niet meer weet hoe laat het echt is.  Je hebt namelijk  je klok vooruitgezet en de tijd is dus niet meer accuraat.  Het is een keuze die je maakt.  Gratis & onbeperkt levens in Candy Crush tegenover  een accurate tijd op elk tijdstip van de dag. Een ander tip die ik je meegeef is om een Klok-app te downloaden, zodat je wel ergens een app hebt die je wel de juiste tijd doorgeeft.  Dan is het probleem opgelost!

Tip #2:   Tip 2 en de overige 3 Tips.

Jij wilt dus nog meer  Candy Crush Tips lezen.  Leuk, hoor.  Maar dat is niet eerijk.  Met de eigenaar van deze 5 unieke  & zeldzame Candy Crush Cheats, zoals dat heet,  heb ik een deal gesloten.  Ik mocht er een verklappen.  Voor de overige 4 tips moet je echt  de website bezoeken van de bedenker van al deze gigantisch intelligente  Candy Crush Cheats om echt een professional te worden als het gaat om het spelen van Candy Crush.

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *